setelah empat bulan

basmalah

Salam ramadhan.

Alhamdulillah, all praise be to Allah swt, for everything He bestowed on us. Banyak sungguh nikmat Allah kan. Hebat kuasa-Nya.

Akhirnya setelah empat bulan lebih..barulah habuk-habuk di blog ni dapat dilap semula 8)

Masa last post dulu lebih kurang 9,000 lebih visitors. Sekarang dah 12,+++.
Entah siapa kalian ye. Maaf merugikan masa meng’klik’  benda-benda sama saja.

Tiada apa-apa untuk post kali ini. Gambar aje lah.
Gambar lama-lama pun. Dalam sebulan dua ni.

(post saya selalu sangat ketinggalan.hah.cerita sekarang akan dipost lambat lagi.heh)

hobi diorang suke bergambor..kanak-kanak atas ni semua excited jumpa kamera..haih

Bawah ni dah start pic masa Uni (bahasa minangkabau=kakak) nak kahwin.. 5hb July 09.

Alhamdulillah.

sedang menyiapkan pelamin..tungtang2 rumah.. *yang baju merah tu bergaya je lebeh*

sedang menyiapkan pelamin..tungtang2 rumah..
tapi sesi bersanding merenjis takde pun..
*jangan terpedaya. yang baju merah itu bergaya sa je*

IMG_0200

home made pelamin sudah siap.amacam?
hebat om mal sebagai jurubina. ma sebagai decorator.

IMG_0363Walimatul urus.ramai, terlebih ramai.alhamdulillah.
Kami staff-staff banyak tak merasa lauk best-best.huhu. Saya merasa nasi beriani pun tidak!redho..

IMG_0306enek, cikgu, abang, abang *baru*, uni, maktuo, saya

Orang kampung dari indonesia ramai datang..meriah2
pastu semua pesan, “Iwan (abang) dengan ila(saya) cepat-cepat sikit eh. Passport 5 tahun je tahan ni. ”
hehe.

korporat[gambar selingan] on the way nak ke kenduri di Lipis.oh ayahku.

IMG_0247 perasan tak lampu kelap kelip?

IMG_0207 oh gembiranya kalau selalu dapat hadiah banyak-banyak~

IMG_0492dapat duit lagi best..alhamdulillah..murah rezeki ;)

salam3 uni semakin bahagia selepas kahwin..~

Alhamdulillah.

.

.

.

orang kawin lagi.adei.

DSC_0508

Inilah puan dan tuan pertama batch kami, [20th Generation] SMAPL 0206.

Diana & Khairi, semoga hubungan ini lebih melajukan gerak dakwah kalian!

Sekian ;)

Advertisements

8 responses to “setelah empat bulan

  1. Firdaus 28 August, 2009 at 1:21 pm

    diana ni smapl labu jugak lah ye?

  2. adiLa 28 August, 2009 at 1:24 pm

    ha’ah. labu-an.
    maju kan?hehe

  3. adiLa 28 August, 2009 at 7:18 pm

    heh.
    tak adil kalau aku promot fuiyo je.[kecuali kalau dapat komisen 8) ]

    nantikan next post.

  4. anakkawi 30 August, 2009 at 2:16 am

    owh, anda bila lagi? hehe

  5. adiLa 30 August, 2009 at 7:35 am

    eh..[terkedu.heh]

    siapakah anda ye?

  6. nasrul 1 September, 2009 at 4:52 pm

    wah..wah..
    lama xcontact..
    bizi sgt ke?
    anyway, ada ag x gambar batch akak yang dah kawin tue..
    seronok pulak mereka..
    hehehe..
    anyway, saya bagi blog saya, tapi jadi follower dah la ye…
    saya tak edit sangat pun..

  7. adiLa 1 September, 2009 at 7:00 pm

    apsal wah wah? hehe.

    haih, sedap2 nama nasrul hilmi da jadi serow elmeey. loghat mana tu?

    gambar diorg..akak tak banyak sgt.
    masa pergi walimah hari tu,byk amik gambar. tapi then kamera buat hal la.virus.huu.
    xpasti siapa yg ada upload gambar diorg.

    and kalau tak salah, kak midee pun kurang berkenan sikit letak pic dia kat tenet ni, lagi2 yg close-up punya.
    .
    so..nk upload lebeh2 pun tak berani.huu.blog diorg pun xde pic lagi.
    pic yg ini pun, sebab nampak byk da tersebar baru akak berani letak.
    .

    ~midee, kalau awak rasa pic ni pun xboleh, nnt gtau ye.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: