Southampton atau Cardiff?

basmalah

Sebelum ini ingatkan dah bulat nak ke Cardiff.
Hari ini ragu-ragu semula.

Dua-dua AAB. (waa tinggi !)
{kini dalam mode siri mencabar diri}

Jurusan matematik, tapi sungguh gembira andai dapat belajar banyak benda lain selain nombor dan formula di sana nanti.

Yang mana ya?

Allah jua sebaik-baik perancang!

.

Advertisements

18 responses to “Southampton atau Cardiff?

  1. zaf 31 March, 2009 at 3:04 pm

    =)

    jawapannya sudah ada, sudah tertulis

    usaha ye nova

    =)

  2. Jpah 31 March, 2009 at 6:19 pm

    slamat memilih….

  3. adiLa 31 March, 2009 at 6:25 pm

    zaf:
    sudah tertulis..erm.
    sekarang tinggal usaha!!
    doakan ye kak :P

    .

    Jpah:
    tp nk buat pilihan itu agak rumit, kan?

    .
    tq ya.
    tapi..takde cadangan?

  4. Pingback: Southampton atau Cardiff? « [12:108]

  5. gugu 2 April, 2009 at 1:18 am

    AAB tu ape?
    gud lark la dlm memilih.u know better urself.semoga berjaya!

  6. lil Biruny 2 April, 2009 at 2:31 am

    there’s still time.. Jgn lupa buat solat sunnat istikharah.. Kadang2 kita buat pilihan tapi kita lupa minta cadangan pada Allah.. Kita minta pada hamba2nya. Bukankah Allah ciptakan kita dan dia tahu yang terbaik bagi kita??

  7. adiLa 3 April, 2009 at 8:09 am

    salam

    gugu:
    AAB tu minumum requirement, confitional offer from uni.

    .

    lil Biruny:
    yep..betol2.
    theres still time?..eh.. hari ni dah kena submit our choices..

  8. kak akma 3 April, 2009 at 8:18 am

    hehe..betol jugak cakap kak zaff..jawapan sudah ada..usaha cik nova!!i’m waiting!!=)

    buat elok-elok Maths..further pon klo bley tengok sket-sket..bukan nak takutkan tapi itulah hakikat..topik further banyak kat U..='(

    sekarang tgh usaha ingat balik mr.alderson n mr.highton ajaq..huwaaa!!rindunye kat diorng..nak p kolej!!=)

  9. n.o.v.a 4 April, 2009 at 7:54 am

    kak akma:
    ayyo..nk tengok further ke?
    p3 pun belum cemerlang terbilang lagi kak.. :-(

    .

    btw semalam saya suda buat decision.submitted..terima kasih atas doa semua. :-)

  10. lil Biruny 5 April, 2009 at 9:29 pm

    owh.. so, how was it??

    That would be great as mine MOE had pick it for me since last year.. Warwick and Loughborough.. both seems nice to me.. but which promise better??

  11. kaamyl 10 April, 2009 at 3:51 pm

    salam nova..
    haritu sebelum pergi melawat cardiff, kak dayang pernah bagitau saya, ‘cardiff ni takde apa2 pun..’

    tapi lepas sampai sana..

    @___@ subhanallah.. cantik. teruja.. sangat suka~ seriously

    tu in terms of environment la. kalau sistem stadi, tak boleh pulak nak suggest apa2. anyway, kamel doakan nova diberi petunjuk utk buat keputusan yg terbaik.. cemane2 pun, kawasan south mmg best~ hehe dekat ngan laut ;)

  12. adiLa 11 April, 2009 at 1:57 am

    salam wbt..

    lilbiruny:
    adeh.segan nk declare. hehe.
    we’ll see later k? ;)
    once my choices have been approved, inshaAllah i’ll let u know.
    erm..which promise better?
    just like zaf’s comment top there, everything has been written. His choice will not only the better, but only only the best!

    .

    kaamyl:
    best kankan? memang sume 5 choices nova, sume area2 south.
    nova takut sejuk snanya +)
    kamel pulak? nk stay brighton jgk ke lpas ni..or sumwhere else?

  13. kaamyl 11 April, 2009 at 4:23 am

    wallahua’lam lagi ke mana akan pegi nnt..
    tp brighton ttp slalu di hati la~
    eceh..cam tema tv9 gitu ^_______^

  14. Humaira' 16 April, 2009 at 1:37 pm

    Salam Nova, dah buat pilihan? afwan, lama tak bertanya kabar..

  15. Aqil 20 April, 2009 at 11:34 pm

    Bak kata Kak Zaffan, jawapannya sudah tertulis. Lapangkan dada and keep on the hard work and of course hard praying as well. Good luck!

  16. Aqil 20 April, 2009 at 11:55 pm

    oh lupa nak mention..nova kita minta izin linkkan blog awak ni di blog kite ye? thanks dear!

  17. atiqah 10 May, 2009 at 11:17 pm

    salam nova dear.

    all the best 4 exam! kem salam kt kanak2 lain! hehe

    dis year kpm cane ye?
    korang kne ikut uni mana yg diarah kpm ke?

    jmpe kat uk insyaAllah! :D

  18. adiLa 26 June, 2009 at 2:26 am

    salam kakak2 dear 8)
    ..sori late.

    Humaira’:
    pilihan dah dibuat..tp kena akur dengan sponsor yg memberi pilihan yg lain..
    bukan cardiff, bukan soton.huhu

    atiqah:
    da abis exam dah.hak3
    tq anyway.

    ha’ah.kami sami’na wa ato’na je la dengan list yg diberi~

    jmpe di sana, i’Allah! ;)

    Aqil:
    tqvm kak..
    yup,silakan ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: