ini namanya kurang idea

Eh tidak juga. Idea ada.

Drafts untuk dicoretkan di blog banyak. Tapi malas mahu teruskan.

Saya grab gambar ini dari friendster seorang teman. Lama saya telitikan equation ini.

Saja-saja kongsi bersama. Entah, apa pengajaran daripadanya ya?.

1_409610369l

hurm..

Advertisements

6 responses to “ini namanya kurang idea

  1. bukan nama sebenar 31 December, 2008 at 10:54 pm

    jom kongsi idea progrm Palestin

  2. shamel 2 January, 2009 at 8:05 pm

    yg pasal women=problems
    bukan gamba ni org gune utk rujuk n gtaw dak2 laki laen
    pasal dok couple2 n carik pompuan ni= problems la kalo xsilap kan?

  3. cLoVer 2 January, 2009 at 10:40 pm

    cam something wrong je equation ni…

  4. iman 8 January, 2009 at 6:17 pm

    time = money

    sorry to say ye nova. aku memang pantang pasal benda ni.
    but that is the most stupid perception.

    if time = money, can u buy time?can u buy from Allah your childhood?can u buy from Allah a delay from ur death?

  5. adiLa 8 January, 2009 at 10:11 pm

    salam wbt..
    sori for the late reply.

    thanx shamel,cLover, iman.

    hurm. aku tak la bersetuju juga dengan equation ni. cuma benda ni buat aku baca lama2, so teringin nak paste kat blog.

    oh,patutkah membuangnya…?

    betul2. masa bukan duit. alwaqt kassaif, pepatah arab tu lebih elok utk diikut.

    “masa seperti pedang, jika kamu tidak memotongnya nescaya ia akan memotong kamu’

    apepun.thanx ya..jazakumullah.

    tp sekali lagi.
    tak tau nk edit camne.
    atau harus dibuang saje; jikalau ia tidak membawa sebarang faedah dan menjatuhkan maruah perempuan..? adakah perempuan pembawa masalah spjg masa.?huu

    mungkin betul juga kata shamel, equation ni utk elakkan org couple. tp kalau kawin..? wa3

  6. iman 9 January, 2009 at 11:36 pm

    hah?nak elak org couple?tak penah telintas pulak pasal tu.tak penah telintas pulak dgn cara ni boleh elakkan couple.nak elak dgn cara mcm tu, mengeluarkan equation mcm tu pulak?

    org kalau nak bercouple mane penah pikir pempuan tu problem ke ape.coupling itself is the problem.

    org boleh interprete mcm2 dr maklumat tu.so, kalau nak tujuan prevent coupling, tambahla ape2, ayat sendiri, tukarla tajuk tu.bia jadi lebih bermakna, rather than, suka2 post mcm tu.huhu

    kalau nova sendiri rasa cmane dgn equation tesebut?

    kalo aku, aku buang je.tepulangla kalo nova ade pendirian tesendiri sebagai pempuan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: