Islamic Aspiration Week ’08

 

 

Activities:

Hafazhan  Al-Quran Academy Comic  Inter-Staff Telematch Talk  Islamic Performances Night  Inter-Usrah Games Quiz Video Competition  Sports Cross-Word Puzzle Qiamullail

 

 

 

Your contributions are highly appreciated.

 **subject to confirmation

p/s: jika anda tak dapat menyumbang sangat pun, sumbangan anda dengan klik adds nuffnang di blog Muscom pun sudah amat kami hargai. Klik selalu :-) :

 

Advertisements

3 responses to “Islamic Aspiration Week ’08

  1. brother 10 July, 2008 at 9:02 am

    IAW kembali!
    X sabar pulak rasenye nk tngok Iaw tahun ni. hrp committee dpt muncul dengan mesej dan pbaharuan yg dpt memberi kesan thadap dakwah di bumi KYUEM.

    Dengar kate kali ni nasyid digantikan dengan Islamic Performance Night ye. Satu langkah yang bagus!

    Selamat berjaye kepada semua! buatlah yg terbaik!

  2. huda nik pa 11 July, 2008 at 9:45 am

    salam..checkout my new blog nova~xtaw nak promot katne,cni pun jdik la ;p http://www.wardahzinnirah.blogspot.com

  3. alonqexe 12 July, 2008 at 10:36 pm

    Macam seronok je. Rindu kat program2 camni.
    Wish you all the best.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: